Zaloge se zelo hitro praznijo ter lahko odstopajo. Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

APC Smart-UPS SRT5KXLI SRT Online 5000VA 4500W UPS brezprekinitveno napajanje

APC Smart-UPS SRT5KXLI SRT Online 5000VA 4500W UPS brezprekinitveno napajanje outofstock

5.892,47

Ni na zalogi

APC Smart-UPS SRT5KXLI SRT Online 5000VA 4500W UPS brezprekinitveno napajanje

On-line elektroenergetska zaščita z dvojno konverzijo za serverje in mreže.

  • čista, konstantna sinusoidna električna energija – konstantno reguliranje napetosti in frekvence skupaj z ničelnim časom za prenos energije k in od baterij zagotavljajo da bo el. energija zanesljivo dobavljena.
  • elastičnost – novi Smart-UPS je lahko oblikovan za rack in tower aplikacije, se z lahkoto prilagodi dinamičnim serverskim oblikovnim faktorjem in je črne barve, prav tako pa zagotavlja integracijo v obstoječe uporabniške mreže.
    napredno upravljanje baterije – vsak Smart- UPS je opremljen z lahko nadomestljivo baterijo, ki se lahko nadomesti med delovanjem sistema.
  • avtomatičen bypass- izhodna el. energija se neprekinjeno dobavlja brez posredovanja uporabnika , tudi pri obremenitvi UPS-a ali odpovedi elektronike, kar omogoča oskrbo brez prekinitve delovanja.
  • upravljanje: Smart-UPS RT lahko upravljamo z uporabo programske opreme PowerChute plus in tudi z vsemi pripomočki za upravljanje APC-ja, vključno z web/SNMP kartico za upravljanje in kartico za nadzor okolja.

outofstock
Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

Proizvajalec

Garancija

Shopping Cart
Scroll to Top