Zaloge se zelo hitro praznijo ter lahko odstopajo. Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

KINGSTON DataTraveler Locker+ G3 16GB USB3.0 (DTLPG3/16GB) pametni USB ključ

KINGSTON DataTraveler Locker+ G3 16GB USB3.0 (DTLPG3/16GB) pametni USB ključ outofstock

28,40

Ni na zalogi

SKU 04-132730 Category Tags ,

KINGSTON DataTraveler Locker+ G3 16GB USB3.0 (DTLPG3/16GB) pametni USB ključ

USB ključ Kingston DataTraveler Locker+ G3 vam omogoča, da varnos shranite vaše zasebne podatke. Je varnen način za varovanje računov, bančnih izpiskov in drugih pomembnih datotek s strojno enkripcijo in geslom. Ključek se samodejno zaklene in ponovno formatira po 10 napačnih vnosih gesla, tako da vaši podatki ne bodo padli v napačne roke tudi v primeru kraje. 

Dodatna funkcija je samodejno kopiranje na oblačno shrambo. Izberete lahko kopiranje na Google Drive, OneDrive (Microsoft), Amazon Cloud Drive, Dropbox ali Box, tako da so vam vaši podatki na voljo v primeru kraje.

Ključek ne potrebuje nameščanja dodatne programske opreme, saj je vse potrebno že vgrajeno, tako da je enostaven za uporabo tako na Windows kot Mac napravah. USB 3.0 priključek zagotavlja bliskovit prenos vaših slik, filmov in datotek.

Ključek je narejen iz trdnega kovinskega ohišja, da ščiti vaše podatke pred udarci in padci, lahko ga namestite tudi na obroček s ključi.

outofstock
Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

Proizvajalec

Garancija

Hitrost prenosa podatkov

Kapaciteta

Shopping Cart
Scroll to Top