Zaloge se zelo hitro praznijo ter lahko odstopajo. Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

NEC MultiSync X754HB 191cm (75") FHD S-PVA LED LCD informacijski monitor

NEC MultiSync X754HB 191cm (75″) FHD S-PVA LED LCD informacijski monitor outofstock

13.749,27

Ni na zalogi

SKU 04-134236 Category Tags ,

NEC MultiSync X754HB 191cm (75″) FHD S-PVA LED LCD informacijski monitor

Informacijski monitor NEC MultiSync X754HB prinaša vse potrebno v okoljih z veliko svetlostjo. Zaslon je oblikovan za uporabo v javnih prostorih, za postavitev v izložbena okna ali letališča. Visoka svetilnost zagotavlja, da bodo vaše oglaševalske kampanije ali kritične informacije, kot so podatki o poletih, vedno dostopne vaši publiki v katerikolih svetlobnih pogojih. Samodejno lahko prepozna gledalca z opcijskim senzorjem človeške prisotnosti in nastavitve se spremenijo, tako da bo vaše sporočilo vedno izstopalo. Odličen zaslon bo navdušil vaše stranke z odlično sliko, tudi če nosijo sončna oč ala, medtem ko zmanjša nepotrebno porabo energije preko programabilnega senzorja okoliške svetlobe.

Visoka zanesljivost narejena za nizke stroške delovanja in stabilno kvaliteto slike je dosežena preko uporabe kvalitetnih materialov in inteligentnega upravljanja s toploto, ki zagotavlja enakomerno odvajanje toplote tudi v najzahtevnejših pogojih, kot je direktna sončna svetloba. Pametna in ekološka rešitev, ki vam bo pomagala, da ste 24 ur na dan v stiku s strankami in zagotavljate izjemno prepoznavnost v svetlem svetu.

  • Programabilen senzor osvetlitve okolice: za zmanjšanje porabe energije in ustvari očem prijazno svetilnost.
  • OPS slot – kadarkoli lahko nadgradite monitor z računalnikom brez potrebe po zunajih kablih.
  • Preprosta inštalacija in nastavitev z NFC-jem – vgrajeni NFC čip, nam omogoča konfiguracijo zaslona z uporabo naprave, ki ima NFC in NEC Android aplikacijo.
  • Avtomatičen odziv na prisotnost gledalca (opcija) – s senzorjem človeške prisotnosti zaslon prestavi z nizke osvetljenosti na operativno osvetlitev, zamenja vhodni signal, ko oseba vstopi v okolje senzorja. Ta funkcija se lahko uporabi kot kreativno oglaševanje ali pa zniža nepotrebno porabo energije.
  • 24/7 delovanje
  • Izboljšana ergonomija – z 10-bitnim S-IPS matriko ponuja zanesljivo distribucijo barve in poseben optični Četrtinski Lambda filter zagotavlja zunanjo  delovanje in branje z zaslona tudi skozi polarazirana očala.
  • Odpornost na sončno svetlobo (sunlight-proof operations) – zaslon je opremeljen z premazom LCD panela, ki je odporen na visoke temperature, ki se zoperstavi direktni sončni svetlobi in nima zatemnitvenih efektov (blackening effects).
  • Brezplačen prenos nadzorne programske opreme – z NaViSet Administrator 2 lahko upravljate z vsemi povezanimi zasloni z ene lokacije

outofstock
Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

Proizvajalec

Garancija

Velikost zaslona

Barva

Ločljivost zaslona

Shopping Cart
Scroll to Top