Zaloge se zelo hitro praznijo ter lahko odstopajo. Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

POWERWALKER VFI 2000RT HID Online 2000VA 1800W rack UPS brezprekinitveno napajanje

POWERWALKER VFI 2000RT HID Online 2000VA 1800W rack UPS brezprekinitveno napajanje outofstock

575,10

Ni na zalogi

POWERWALKER VFI 2000RT HID Online 2000VA 1800W rack UPS brezprekinitveno napajanje

PowerWalker VFI 2000RT HID z online UPS zasnovo s pravo dvojno konverzijo ponuja močno in celovito zaščito za vaše občutljive naprave. Lahko sprejme široke vhodne napetosti. Ponuja polno zaš čito za kritične naprave, kot so občutljivi serverji, omrežn i/telefonski komunikacijski sistemi ali indstrijske aplikacije. S tanko zasnovo potrebuje le 2U dragocenega prostora v vašem rack sistemu. UPS se lahko namesti v 19″ rack sisteme ali se uporablja kot stolp. USB s Human interface device (HID) podporo omogoča komunikacijo z računalnikom tudi brez programske opreme!

Online UPS vedno ponuja čisto moč in zaščito pred vsemi običajnimi težavami z anpajanjem v omrežju. Narejen je s tehnologijo dvojne konverzije: prvo se prihajajoči izmenični tok pretvori v enosmerni tok in se shrani. V drugem koraku je shranjeni enosmerni tok pretvorjen v izmenični tok in je na voljo za uporabo. Tako so naprave, priključene na UPS, neodvisne od prihajajočega izmeničnega toka (in vseh njegovih težav) in se napajajo z močjo, ki jo ponuja UPS. Rezultat je vedno čista in stabilna izhodna moč. Druga prednost je, da ob primeru izpada elektrike ni zamika ob preklopu na baterijsko napajanje. Običajno Online UPS ponuja najbolj zanesljivo regulacijo napetosti v razponu 2-3% napetnostnega valovanja. Online UPS ponuja USB port (ali RS-232) za povezavo na operacijski sistem za spremljanje napetosti, napajanja in statusa baterije.

– prava dvojna konverzija
– izhodni faktor moči 0.9
– čisto izhodno sinusno valovanje
– priložena programska oprema za nadzor
– širok razpon vhodne napetosti: (120-276 VAC )
– korekcija vhodnega faktorja moči
– 50/60 Hz frekvenca pretvarjanja
– zelena funkcija za varčevanje z energijo
– programabilni izhodi
– funkcija za izklop v sili (EPO)
– pameten nadzor ventilatorjev
– pameten polnilec baterije za daljšo življensko dobo baterije

outofstock
Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

Proizvajalec

Garancija

Shopping Cart
Scroll to Top