Zaloge se zelo hitro praznijo ter lahko odstopajo. Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

SYNOLOGY DS220j za 2 diska NAS strežnik

SYNOLOGY DS220j za 2 diska NAS strežnik instock

216,54

SKU 04-140203 Category Tags ,

SYNOLOGY DS220j za 2 diska NAS strežnik

SYNOLOGY DS220j NAS strežnik z možnostjo vgradnje 2 diskov je namenjen domači uporabni za shranjevanje in skupno rabo fotografij, videoposnetkov in dokumentov. Zasebno rešitev v oblaku poganja nagrajeni OS DiskStation Manager (DSM), ki omogoča intuitiven uporabniški vmesnik in varne pristope k varstvu podatkov za enostavno varnostno kopiranje digitalnih vsebin iz računalnikov in mobilnih naprav brez dodatnih stroškov.

Centralna rešitev za varnostno kopiranje za vaše digitalne naprave
Celovite varnostne rešitve za več različic podjetja Synology ščitijo vaše digitalne vsebine na računalnikih (Windows / Mac) in mobilnih telefonih (Android / iOS) pred zlonamernimi napadi, vključno z naraščajočo grožnjo škodljive programske opreme na osnovi šifriranja.

Prenesite vsebino na vaš TV
Pretvorite svoj Synology NAS v središče za domače medije in pretočite digitalno vsebino v svoje najljubše elektronske naprave, vključno z računalniki, mobilnimi napravami, Samsung TV, Apple TV, Google Chromecast in DLNA.

Synology Hybrid RAID (SHR) tehnologija
S tehnologijo Synology Hybrid RAID (SHR) je upravljanje s shranjevanjem enostavno. SHR je avtomatiziran sistem upravljanja RAID, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje in razširitev količin pomnilnika in migracijo vrst RAID, ne da bi pri tem morali zahtevati podrobnosti o nastavitvi RAID. SHR zagotavlja odvečnost 1 diska za zaščito vaših podatkov v primeru okvar pogona.

Skoraj nevidna integracija z vašimi mobilnimi napravami
Mobilne aplikacije Synology so zasnovane tako, da vam omogočajo hiter in varen dostop do podatkov, kjer koli ste.

  • Zmogljivo vgrajeno upravljanje datotek in storitve skupne rabe.
  • Celovita večpredstavnostna rešitev za upravljanje, pretakanje in predvajanje.
  • Shranite več različic varnostnih kopij z dodatnimi varnostnimi kopijami podatkov deduplikacijo med različicami.
  • Nagrajeni operacijski sistem z intuitivnim uporabniškim vmesnikom in zmogljivimi funkcijami.
  • Celovita vgrajena varnostna orodja se nenehno posodabljajo, da zaščitite vaše naprave pred razvijajočimi se grožnjami.
  • Prihranite dodatne naložbe z vključevanjem različnih omrežnih storitev, spletnih / poštnih storitev, aplikacij za upravljanje v svoj NAS.

instock
Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

Proizvajalec

Garancija

Shopping Cart
Scroll to Top