Zaloge se zelo hitro praznijo ter lahko odstopajo. Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

WOOX R5145 Smart 2.2W RGB+CCT LED ambientalna žarnica

WOOX R5145 Smart 2.2W RGB+CCT LED ambientalna žarnica instock

19,17

SKU 04-143171 Category Tags ,

WOOX R5145 Smart 2.2W RGB+CCT LED ambientalna žarnica

 

WOOX R5143 Smart CB3S RGB+CCT LED ambientalna žarnica

Smart Ambient Light zagotavlja optimalno orientacijo, vidljivost in udobno raven osvetlitve v prostoru po vaši izbiri. Naša pametna ambientalna svetloba podpira polnobarvno in belo osvetlitev, ki jo je mogoče zatemniti tudi z aplikacijo ali glasovnim nadzorom.

R5145 lahko nastavite kamor koli želite in WOOX R5145 povežete z vašim WiFi usmerjevalnikom doma, ne da bi potrebovali zvezdišče ali drugo storitev. Ko je R5145 povezan z brezplačno aplikacijo WOOX Home na vaši napravi Android ali iOS, lahko upravljate R5145 kjer koli in kadar koli. Nastavite lahko urnike, ustvarite prizore v aplikaciji, povežete R5145 z drugimi napravami WOOX prek iste aplikacije, če uporabljate več WOOX pametnih domač ih svetilk, lahko ustvarite isto vzdušje hkrati. Vse, kar potrebujete, je delujoča WiFi povezava in aplikacija WOOX Home na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. S priloženim priročnikom lahko preprosto priključite svojo svetilko in pripravite svojo pametno svetilko za uporabo v treh preprostih korakih. S storitvami za glasovno upravljanje, kot sta Amazon Alexa in Google Assistant, lahko upravljate R5145 Smart Ambient Light in vse druge naprave WOOX.

PODROBNOSTI ARTIKLA

  • Glasovni nadzor – deluje z Amazon Alexa (Echo in echo Dot) in Google Assistant za glasovno upravljanje (naprava Alexa in naprava Google Home se prodajata ločeno).
  • Razredišče ni potrebno – deluje s katerim koli usmerjevalnikom Wi-Fi 2,4 Ghz, ne da bi potrebovali ločeno vozlišče ali plačljivo naročniško storitev.
  • Upravljajte svojo ambientalno LED osvetlitev od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z brezplačno aplikacijo woox home
  • Energijsko varčna ambientalna razsvetljava, ki jo je enostavno postaviti kamor koli želite
  • Nastavite urnike, časovnike in prizore ter naj luči delujejo v vašem življenju.
  • USB napajanje, kabel vključen v paket


 

instock
Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

Proizvajalec

Garancija

Barva

Shopping Cart
Scroll to Top