Zaloge se zelo hitro praznijo ter lahko odstopajo. Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

WOOX R5147 Smart CB3S 7W LED RGB+CCT vrtni reflektor

WOOX R5147 Smart CB3S 7W LED RGB+CCT vrtni reflektor instock

23,30

SKU 04-143172 Category Tags ,

WOOX R5147 Smart CB3S 7W LED RGB+CCT vrtni reflektor

WOOX R5147 Smart CB3S 7W LED RGB+CCT vrtni reflektor

WOOX R5147 je pametni vrtni reflektor na izmenični tok s polno barvno in belo lučjo v notranjosti. Ta reflektor na vaš vrt prinaša dodatno dimenzijo osvetlitve. Podprt je glasovni nadzor s strani Googla ali Amazona. Ko je R5147 povezan z brezplačno aplikacijo WOOX Home na vaši napravi Android ali iOS, lahko upravljate R5147 kjer koli in kadar koli. Nastavite lahko urnike, ustvarite prizore v aplikaciji, povežete R5147 z drugimi napravami WOOX prek iste aplikacije, če uporabljate več WOOX pametnih domačih svetilk, lahko ustvarite isto vzdušje hkrati. Vse, kar potrebujete, je delujoča WiFi povezava in aplikacija WOOX Home na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. S priloženim priročnikom lahko preprosto priključite svojo svetilko in pripravite svojo pametno svetilko za uporabo v treh preprostih korakih.

PODROBNOSTI PRODUKTA

  • Glasovni nadzor – deluje z Amazon Alexa (Echo in echo Dot) in Google Assistant za glasovno upravljanje (naprava Alexa in naprava Google Home se prodajata ločeno).
  • Razredišče ni potrebno – deluje s katerim koli usmerjevalnikom Wi-Fi 2,4 Ghz, ne da bi potrebovali ločeno vozlišče ali plačljivo naročniško storitev.
  • Ustvarite lepe svetlobne učinke na svojem vrtu s tem polnobarvnim + belim pametnim vrtnim reflektorjem
  • Svojo LED osvetlitev Smart Garden upravljajte od koder koli s tablico ali pametnim telefonom z brezplačno aplikacijo woox home
  • Energijsko varčna vrtna razsvetljava, ki jo je enostavno postaviti kamor koli želite
  • Nastavite urnike, časovnike in prizore ter naj luči delujejo v vašem življenju.
  • Napajanje z izmeničnim tokom, napajalni kabel in vtič priloženi

 

 

 

 

instock
Točno stanje zaloge kateregakoli artikla lahko preverite na: 02 584 81 40

Proizvajalec

Garancija

Barva

Shopping Cart
Scroll to Top